bell - da-house / kiev, ukraine

Our Bell suspension in warm white finishing, heat up the relax-area, contributing to the minimalistic athmosphere.

Da-house project – concept of the perfect house, house with maximum unity with nature. The main idea is parking, situated under a glass ceiling with large amount of concrete.

Da-house has a living room with a recessed sofa area and fireplace with access to the glazed area of the landscape, recreation area with a glass ceiling that leads to the bedrooms and bathrooms, a terrace with landscaping and swimming pool.

The project is designed in a modern minimalist style with maximum use of concrete.

 

Project and photos by: Igor Sirotov

Trova il rivenditore più vicino

 

STORE LOCATOR
newsletter

subscribe to stay updated on the axolight world