bell - addax petroleum offices / geneva, switzerland

Hauts-de Malagnou real estate complex was built all around to an historic villa dated back to the XIX sec., and consequently  benefits of the wonderful garden. The offices are easily connected to Geneva city centre.

Addax Petroleum multinational company chose this breath-taking context to place its headquarter. The company decided to give to their employees spaces characterized  by high quality and good design. Offices, meeting rooms, a restaurant, a café, a fitness area and a great multi-functional auditorium live together in the complex.

The suffused light of our Bell suspended and ceiling lamps lend a warm atmosphere, far from the common neon used to light up the work places.

The heart concept takes inspiration from the main boulevard : the hallway long more than 120 meters is the spinal column of the building, through it you can reach every area. The different offices cluster seem like city quarters where the professionals meet each other to work together.

 

Addax Petroleum

Project by: Devanthéry & Lamunière Sàrl

newsletter

subscribe to stay updated on the axolight world